Putem sa si pedalam de Noaptea Bibliotecilor

Noaptea Bibliotecilor, dupa cum stiti, incearca sa aduca la lumina mersul la bibloteca. Insa pentru acei dintre voi care iubiti nu numai cartea ci si bicicleta, ne-am gandit ca am putea chiar aduce la lumina farului de bicicleta mersul la biblioteca icon smile Putem sa si pedalam de Noaptea Bibliotecilor   Green Revolution prin programul national de bike-sharing I’Velo va pune la dispozitia celor care vor vrea sa se plimbe in Bucuresti de la o biblioteca la alta, de la un eveniment la altul,  50 de biciclete gratis.

pedalam Putem sa si pedalam de Noaptea BibliotecilorPentru a putea pedala pe o astfel de bicicleta trebuie sa va inscrieti cat mai repede pe pagina de Facebook Pedalam de Noaptea Bibliotecilor. Primii 50 de inscrisi pana vineri, 30 septembrie, ora 21:00 vor putea veni in seara de sambata sa-si ridice bicicletele de la centru de inchiriere I’Velo din parcul Herastrau, zona Baraka (harta www.ivelo.ro). Nu uitati sa aduceti cu voi un act de identitate. Inchirierea bicicletelor se va face intre orele 18-20 si ele vor putea fi apoi  predate in dimineata de 2 octombrie intre orele 02-04 tot in zona Baraka.

Asadar, incalecati pe sa si haideti la biblioteca!

Un gand despre “Putem sa si pedalam de Noaptea Bibliotecilor

  1. Pingback: În weekend vine Noaptea Bibliotecilor « Bookaholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>