Incubator107

LOGO incubator107 01 Incubator107

Adresa str. Traian 107, in curtea din spate, sus, la mansarda, Bucuresti
Pagina web incubator107.com
Email noi@incubator107.com
Pagina pe Facebook

 

22 25 sept 509 199x300 Incubator107incubator107 nu este o scoala, ci o eterna vacanta. Noi adunam toate lucrurile pe care le faceam pe ascuns in recreatii, pe sub masa cu lanterna aprinsa, in livada bunicilor si la prieteni acasa – o colectie a tot ce v-a pasionat vreodata sau v-ar putea pasiona. Mesterii nostri sunt oameni simpli, cu facultati, mastere si slujbe, cu familii si facturi, care au avut curajul sa dea timp pasiunii lor. si acum vor sa dea timp celor din jur – ca si ei sa invete acel ceva ce pare ca le lipseste. impreuna suntem o comunitate de oameni care invatam sa facem cate un pic din toate, sa ne descoperim, sa ii descoperim pe cei din jur mesterind impreuna, dansand, calcand gresit, bucurandu-ne.

22 25 sept 551 300x199 Incubator107

incubator107 a inceput in mansarda din Traian, nr. 107 si acolo gazduim in premiera toate propunerile voastre de ateliere. Dar cum noi nu putem sta locului, ne mutam cortul prin festivaluri, scoli, muzee, institute si prin alte orase. Suntem ca o caracatita care picteaza cu o mana, cu alta face masaj, alta coace paine, in timp ce alta combina parfumuri si tot asa. si cand ramanem fara maini te luam si pe tine de mana, sa te prinzi in hora. E un fel de tabara – suntem cu totii cercetasi intr-o lume asa cum ne-ar placea sa fie.

si multumim tuturor celor care au generozitatea sa isi impartaseasca secretele, celor care au curaj sa experimenteze, celor care ne urmeaza prin orase, vagauni si inaltimi, celor care se joaca cu foc, gravitatie si magie, celor care ne cheama sa le animam proiectele, firmele, petrecerile si viata, dar mai ales celor care ne ajuta sa construim o scoala in care sa fie mereu vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>