Roaba de cultura

roaba2 275x300 Roaba de culturaRoaba de cultura

Un proiect GreenRevolution
Adresa Parcul Herastrau (zona Pescarus), Bucuresti
Pagina web www.roabadecultura.ro
Pagina pe Facebook

Din programul serii de 1 octombrie 2011 :

19:00   Incubator 107 Atelier de dictie
23:00   Concert Loungerie II

Roaba de cultura este un proiect realizat de Asociatia Green Revolution in parteneriat cu ALPAB. Proiectul ofera bucurestenilor alternative culturale gratuite de petrecere a timpului liber in natura.

“Prin Roaba de cultura ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, film, dans, pictura, sport sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. Roaba de cultura este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Roaba de cultura reprezinta un spatiu multifunctional, pe pajistea Pescarus, din parcul Herastrau, destinat concertelor, expozitiilor, dansului, atelierelor handmade, de pictura sau arta, sportului, teatrului si filmului. Proiectul functioneaza 7 zile pe saptamana, in intervalul orar 10.00 – 22.00, de luni pana joi si 10.00 – 02.00, de vineri pana duminica, de pe 15 iunie pana pe 15 octombrie.

 

Un gand despre “Roaba de cultura

  1. ia uite ce am găsit și eu azi een spam, total ”ontopic” la ultima posrate! ”Un minut respiram dupa un anumit tipar de respiratie, iar in minutul urmator eram plecat din incapere, prins in spirala zbuciumului emotional. Mintea mi-a fost catapultata in trecut, intr-o serie de amintiri timpurii, si m-am simtit dintr-odata destul de rau. Respiratia imi mirosea urat si aveam un gust amar in gura.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>