Loungerie II

Trupa  Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008.

Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii proprii, orchestrate de instrumentistii alaturi de care a cantat in timp. Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet.

Formula actuala este compusa din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Davis), Chitara 2 (Dan Michiu), Voce 2 (Andrei Bucureci) si Bas.

Muzica este rezultata din tendinta naturala de a aluneca spre ritmuri si acorduri jazzy. Nu poarta greutatea jazzului clasic insa ii paseste pe urme prin starea de spirit. Loungerie II e muzica de si cu poveste, tanara si indrazneata, la granita unor influente precum Tom Waits, Ella Fitzgerald, Tom Yorke, Fever ray si nu numai.

E inca un proiect in ascensiune… in speranta ca in curand vom putea sustine des prezenta noastra pe scenele de jazz din Romania, Loungerie II promite sa fie un Altfel de tablou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>