Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” din Braila

braila Biblioteca Judeteana Panait Istrati din Braila Biblioteca Judeteana Panait Istrati Braila

Adresa Calea Călăraşilor nr. 52, Brăila 810010
Telefon 0239/619590, 0239/619500
Pagina web www.bjbraila.ro
Email bjpi@bjbraila.ro
Pagina pe Facebook

 

PROGRAMUL EVENIMENT DIN NOAPTEA BIBLIOTECILOR 1-2 octombrie 2011
Orar eveniment: 17.00 – 2.00

17:00 – 21:00  Ateliere de creatie plastica realizate in fata bibiotecii in parteneriat cu Liceul de Arta “Haricleaa Darclee” Braila. Micii artisti vor fi rasplatiti cu diplome si aplauze.

  • Desen
  • Masti
  • Papirus
  • Modelaj

18:00 – 01:00  Noaptea filmelor de Oscar videoproiectii de filme premiate la cele mai mari festivaluri de profil (Mediateca – Piata Poligon nr. 4, in spatele Hotelului Traian)

19:00 – 21:00  Stelute muzicale – mini-spectacol de cantece intepretate de copii pentru copii oferit de Asociatia pentru Integrare Europeana a Tinerilor prin Cultura, Arta, Educatie, Ecoturism, Sport si Voluntariat (Holul principal)

21:00 – 02:00  Vreau sa fiu bibliotecar pentru o noapte – publicul care trece pragul Bibliotecii Judetene Braila este invitat sa intre în rolul unui bibliotecar si sa afle cum este sa lucrezi printre rafturile cu carti (Sectia de Imprumut pentru Adulti)

22:00 – 00:00  Saturday Night Fever (Febra de sambata noapte) – program artistic de muzica si poezie pentru tinerii de toate varstele. Artistii adolescenti – solisti, trupe sau actori – vor incanta cu versuri si muzica de toate genurile si pentru toate preferintele. Spectacol oferit de Asociatia pentru Integrare Europeana a Tinerilor prin Cultura, Arta, Educatie, ecoturism, Sport si Voluntariat

00:00 – 02:00  Rasoteca de la miezul noptii: epigrame, lectura publica din texte umoristice, discutii libere, glume si voie buna, la o cafea sau un ceai, cu participare membrilor Cenaclul Umoristic Stefan Tropcea Braila (Holul principal)

Activitati curente:

  • Inscrieri si eliberare de permise GRATUIT, numai in aceasta noapte!
  • Imprumut de documente in cele doua sedii din Calea Calarasilor nr. 52 si Piata Poligon nr. 4
  • Acces GRATUIT in cadrul Sectiei de Internet si Referinte electronice: navigare in Internet, jocuri, comunicare utilizand Yahoo!Messenger sau Skype, socializare prin intermediul retelelor specifice s.a.

 


Pana pe data de 30 septembrie mai pot aparea modificari in acest program.

2 thoughts on “Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” din Braila

  1. Pingback: » festivalul brăila Doar un blog

  2. Pingback: festivalul brăila « angelo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>